tiistai 7. joulukuuta 2010

Viikko 47 - 48

Tiistai: Oli tavallinen päivä. Leikin kaverieden kanssa. Odotimme kavereiden kanssa lunta maahan. Kahden päivän päästä sitä oli paljon. Meillä oli puoli kolmeen koulu. Läksyjä tuli tavalliseen tapaan muutama. Koulun jälkeen luin kirjaa kotona.

On keskiviikko 24.11. Koululaiset leikkivät ulkona. Suurin osa oppilaista rakentaa lumilinnoja tai leikkii kotia sulassa sovussa, mutta jotkut (niin hassulta kuin se kuulostaa) riitelevät lumikökkäreistä, jotka sulaa kevällä pois. :`D

Torstai 25.11 Teimme lumilinnoja ja kolasimme lunta kinoksiin. Hypimme lumikasoissa ja lopulta meillä oli märät vaatteet. Veimme pipomme, lapasemme ja kenkämme patterin päälle kuivumaan oppitunnin ajaksi.


Kaikki alkoivat leikkiä lumessa ja rakensivat lumikökkäreistä taloja ja linnoja. 3-6 luokkalaiset muodostivat urheiluruudun jostakin urheilulajista tai pelistä. 1-6 luokkalaiset pitivät yhteisen adventtihetken. Kaikki oltiin ulkona ja leikittiin lumessa. avustajat laittoivat joulukoristeita paikoilleen.

Maanantaina olimme koulussa välitunnit sisällä,koska oli liian kylmä. Myöhemmin päivällä menimme koulun kanssa uimaan,ja illalla minulla oli jalkapallo harjoitukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti